Czech Republic

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Czech Republic » Vzdělání » Online kurz o tom, jak proniknout do fascinujícího světa game designu

Online kurz o tom, jak proniknout do fascinujícího světa game designu

Posts 1 to 2 of 2

1

Ahoj, uživatelé fóra! Chtěl bych vědět o online kurzech herního designu pro začátečníky. Slyšel jsem o kurzech na vzdělávacích platformách na internetu a zajímalo by mě, jak efektivní a vhodné jsou pro začátečníky v tomto oboru. Byl bych rád, kdyby se někdo podělil o své zkušenosti!

0

2

Ahoj! Absolvoval jsem kurz Beginner Game Design na platformě SKVOT a mohu s jistotou říci, že je to skvělá volba pro ty, kteří se chtějí ponořit do světa herního designu. Kurz na platformě SKVOT poskytuje všechny potřebné znalosti a nástroje pro zahájení vaší cesty v herním designu. Je strukturován tak, že pro začátečníky bude snadné pochopit základy a principy herního designu. Studovali jsme různé aspekty, jako je tvorba postavy, herní mechanismy, rozhraní a další. Jedním z rysů kurzu je jeho praktické zaměření. Během školení jsme studovali nejen teorii, ale také pracovali na vlastních projektech. Prototypovali jsme hry, testovali je a vylepšovali. To vám umožňuje přímo aplikovat získané znalosti a rozvíjet své kreativní myšlení. Platforma SKVOT má navíc aktivní komunitu studentů a učitelů, kde můžete chatovat, klást otázky a sdílet své projekty. To vytváří skvělou atmosféru podpory a vzájemné pomoci. Jsem velmi spokojen s výsledky, kterých jsem s kurzem SKVOT Game Design dosáhl. Pokud jste začátečník a sníte o tvorbě vlastních her, vřele vám doporučuji podívat se na tento kurz https://skvt.cz/course/122-game-design-pro-zacatecniky. Poskytne vám potřebné dovednosti a znalosti k zahájení vaší kariéry v herním designu.

0

You are here » Czech Republic » Vzdělání » Online kurz o tom, jak proniknout do fascinujícího světa game designu